Modellen

ACTIES

Bekijk onze acties:

Overzicht

Fiat Fullback

Diesel
154 - 181 pk / 113 - 133 kW
6.9 - 7.5 (l/100km)
2 - 4
Euro 6
Handgeschakeld - Automatisch

Details

Voertuig beschrijving

Inleiding

Gebouwd voor uw werk. Gebouwd voor uw leven.

Praktisch, sterk, ruim en comfortabel: de pick-ups van Fiat Professional zijn niet alleen op elke klus berekend, maar bieden ook ongekend veel rijplezier. Geen terrein schrikt hem af. Geen uitdaging die niet kan worden gepareerd. Zowel op het werk als daarna.

Wees veeleisend en wordt beloond. FULLBACK IS DE PICK-UP VAN FIAT PROFESSIONAL. Wendbaar, veelzijdig en krachtig, woorden zoals “rust” of “te veel” komen niet in het woordenboek van de Fullback voor. Dat is omdat hij ontworpen is om ook de grootste klussen op zich te nemen met zijn LAADCAPACITEIT VAN MEER DAN 4 TON: TOT 3,1 TON TREKVERMOGEN EN 1 TON LAADVERMOGEN. Bovendien is de Fullback met zijn onderscheidende stijl en zijn KLEINE DRAAICIRKEL (11,8 M), ook perfect voor in de stad.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Exterieur

FULL-STYLE - Werken in stijl

De FULLBACK trekt de aandacht dankzij zijn gespierde, agressieve en tegelijkertijd zachte en elegante lijnen. Zijn stijl onthult alle zorg en passie van Fiat Professional, resulterend in een design dat ontworpen is om dienstbaar te zijn voor u en uw werkzaamheden.

DE FULLBACK IS VERKRIJGBAAR IN TWEE VERSIES MET EXTENDED (2 ZITPLAATSEN) OF DUBBELE CABINE (2 of 5 ZITPLAATSEN), en twee uitrustingsniveaus: SX en LX. Dat is omdat professionaliteit ook blijkt uit de keuzemogelijkheden die u worden geboden.

FULL-CAPACITY - geen uitdaging te groot

Robuust, betrouwbaar en pratkisch tot in het kleinste detail. De FULLBACK biedt u tot een ton laadcapaciteit en een LAADBAK TOT MAXIMAAL 1,85 M LANG in de versie met extended cabine. Zijn totale afmetingen (5,2 M LANG, 1,8 M BREED), maken de Fullback ook tot de ideale pick-up voor uw alledaagse levensstijl.

 

16-inch stalen velgen
Wie regelmatig het asfalt verlaat, wil meer rubber om zijn velgen. Daarom is de Fullback standaard uitgerust met lichtgewicht stalen 16-inch velgen: die bieden meer ruimte voor dikkere banden en dat betekent meer grip en meer comfort in ruw terrein. De LX combineert het beste van twee werelden met lichtmetalen velgen van 16 inch.

 

Laadbak
De laadbak kunt u precies krijgen zoals u wilt: met of zonder kunststof bekleding, met afdekscherm of met afdekplaat. In het accessoireaanbod van Mopar® vindt u nog veel meer praktische oplossingen, waaronder een hardtop in diverse uitvoeringen en de stijlvolle full-box.

 

Design
De Fiat Fullback combineert krachtige, gespierde lijnen met stijl en elegantie. Zijn fraaie, maar ook functionele design weerspiegelt Fiat Professionals ambitie om auto's te ontwerpen die uw werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker maken.

 

Sidebars
De robuuste sidebars beschermen de onderzijde van de carrosserieflanken in het terrein. De uitsparingen met antislip-profiel vergemakkelijken het in- en uitstappen.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Interieur

FULL-COMFORT - Ontdek het plezier van hard werken.

Wij bij Fiat Professional weten hoeveel tijd u in uw bedrijfswagen doorbrengt. Daarom hebben we de FULLBACK zo comfortabel en uitnodigend mogelijk gemaakt, om ervoor te zorgen dat u hem nooit zat wordt. Zelfs niet als uw werkdag ten einde is gekomen.
Niets is aan het toeval overgelaten: ergonomische stoelen, een ruim interieur die perfect geconditioneerd en geluiddicht is en een rijpositie met optimaal zicht. Alles is zodanig gebouwd om hem nog comfortabeler te maken.

FULL-TECHNOLOGY - Innovatieve uitrusting

In de afgelopen jaren heeft de technologie voor een revolutie in de wereld van het werk gezorgd. De FULLBACK is daarbij niet achtergebleven. Zijn uitrusting is geavanceerd, zodat u altijd met uw werk, uw klanten en uw afspraken verbonden kunt blijven, op elk moment van de dag of nacht, waar u ook naartoe gaat en onder alle terreinomstandigheden. Als het werk nooit stopt, waarom u dan wel?

 

Touchscreen radio met navigatie
Gebruiksvriendelijk door zijn stuurwielbediening, mooi om te zien door zijn grote touchscreen scherm en praktisch in gebruik door de volledige integratie van alle multimedia mogelijkheden. Dat is het multimedia systeem dat verkrijgbaar is voor de Fullback.

 

Achteruitrijcamera
Het ideale hulpmiddel bij het parkeren met ultiem gemak en veiligheid, zelfs op de kleinste plaatsen.

 

Bluetooth
Ideaal om uw telefoon draadloos te verbinden met uw multimediasysteem. Hierdoor kunt u handsfree bellen en gebeld worden. Tevens kunt u uw muziek draadloos delen tussen uw telefoon en uw multimedia systeem.

 

Airconditioning
U kunt kiezen voor een automatische airconditioning met dubbele zones voor meer comfort.

 

USB connectiviteit
Geniet van uw favoriete muziek. Deze kunt u simpelweg afspelen via een USB gegevensdrager, door deze direct op het touchscreen of met behulp van de bedieningsknoppen op het stuurwiel te selecteren.

 

Keyless Entry-systeem
Met uw sleutel in uw zak, kunt u gewoon met één druk op de knop, de portieren van buitenaf openen en sluiten en de motor van binnenuit starten.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Motoren

FULL-POWER - U kunt er altijd op rekenen

Wanneer de wegen een uitdaging worden is de FULLBACK op zijn best en begint het verschil te maken. Zijn kracht zit hem in zijn robuuste en flexibele chassis en zijn motoren, die betrouwbaarder, efficiënter en krachtiger dan ooit zijn. Fullback wordt aangedreven door EEN VOLLEDIG ALUMINIUM MOTOR.
Het is een 2.4 LITER DIESEL motor die verkrijgbaar is in een 150 pk of 180 pk versie, met een TREKVERMOGEN tot 3100 kg. De Fullback kan ook worden uitgerust met zowel de HANDGESCHAKELDE VERSNELLINGSBAK met 6 versnellingen als met de AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK met 5 versnellingen.
Fullback garandeert u ook een extreem laag brandstofverbruik en CO2-emissies. In feite leveren beide versies alle vermogen, koppel en efficiëntie die er van elke pick-up wordt gevraagd.

 

  DIESEL 2.4 150 PK
 • - Cilinderinhoud: 2.442 cm3
 • - Emissie standaard: Euro 6
 • - Koppel: 150 pk @ 3.500 t/min
 • - Vermogen: 380 Nm @ 1.500/2.500 t/min
 • - Injectie: Common Rail
 • - Directe tractie: 2WD of 4WD verbruik
 • - Verbruik* (l/100km): 6,9*/7.5**
 • - CO2 -emissies* (g/km): 180*/196**

  DIESEL 2.4 180 PK 4WD
 • - Cilinderinhoud: 2.442 cm3
 • - Emissie standaard: Euro 6
 • - Koppel: 180 pk @ 3.500 t/min
 • - Vermogen: 430 Nm @ 2.500 t/min
 • - Injectie: Common Rail
 • - Directe tractie: 4WD verbruik
 • - Verbruik* (l/100km): 6,9*/7,5**
 • - CO2 -emissies* (g/km): 180*/196**


*Handgeschakelde versnellingsbak 4wd met start&stop
**Automatische versnellingsbak 4wd

 

FULL-TRACTION - Altijd klaar om Off-Road te gaan

De FULLBACK is gemaakt als de stuwende kracht van uw team, onder alle terreinomstandigheden. Dit is te danken aan zijn 4X4 aandrijving. Tegenwoordig nog efficiënter en eenvoudiger in te regelen dankzij de exclusieve 4WD ELEKTRONISCHE SELECTIEKNOP. Hierdoor levert het systeem automatisch het maximale koppel aan elk wiel. Fullback's uitzonderlijke off-road capaciteiten garandeert u ervan dat geen enkel terrein u kan weerhouden om te genieten van uw favoriete vrijetijdsbesteding of uw werkplek te bereiken.

 

2WD HIGH
Biedt een stillere motor en een beter brandstofverbruik tijdens het rijden op de normale weg.

4WD HIGH
Selecteerbaar bij snelheden tot 100 km/uur, verdeelt het koppel tussen voor- en achteras via een centraal differentieel (CD). Dit zorgt voor veiliger weggedrag tijdens gladheid.

4WD HIGH MET VERGRENDELD CD

Bij vergrendeld centraal differentieel wordt het vermogen evenredig verdeeld tussen voor- en achterwielen en wordt de grip en manoeuvreerbaarheid op besneeuwde, zanderige of smerige wegen verbeterd.

4WD LOW MET VERGRENDELD CD
Een verlaagde versnellingsverhouding biedt een groter koppel voor extreme off-road-omstandigheden: Klimmen en dalen op steile hellingen en door een laag sneeuw, modder en zand ploeteren.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Veiligheid

FULL-SAFETY - Een garantie op veiligheid

De FULLBACK is uitgerust met een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen die ontworpen zijn om maximale bescherming en veiligheid te garanderen voor bestuurder en passagiers. VERSTERKTE OPHANGINGEN EN CARROSSERIE, 7 AIRBAGS (BIJ DUBBELE CABINE) EN GORDEL-SPANNERS. Bovendien biedt Fullback u het HILL HOLDER systeem voor eenvoudig wegrijden, zelfs heuvelopwaarts. Veiligheid mag namelijk nooit ontbreken in uw werkgereedschap.

 

 • Airbags
  Tijdens een ongeval, dragen de 7 airbags waarmee de Fullback (dubbele cabine) is uitgerust bij aan het absorberen van de klap. Naast de airbags voor, zijn er ook zij-airbags en gordijn-airbags plus eentje bij de knieën van de bestuurder.

 • Gordelspanners
  In geval van een frontale aanrijding, trekken de gordelspanners de gordels automatisch strak om de bestuurder en passagiers, dit om de klap door het openen van de voorste airbags tot een minimum te beperken.

 • Versterkte carrosserie
  De carrosserie is gebouwd met veel componenten uit lichtgewicht staal met een hoge treksterkte, hierdoor blijft het veiligheidsniveau onveranderd.

 • Wielophanging
  De voorophanging met dubbele A-arm en stabilisatiebalk zorgt voor een uitstekende stabiliteit zowel op de weg als off-road. De starre achteras met langwerpige, meerlaagse bladveren is bestand tegen de maximale belasting en zorgt voor stabiliteit en comfort, zowel leeg als met een volle lading.

 • Speedlimiter
  De regelbare snelheidsbegrenzer zorgt ervoor dat de vooraf ingestelde snelheid niet onbewust wordt overschreden. Bij overschrijding volgt namelijk een visuele en akoestische waarschuwing.

 • TSA
  Het Trailer Stability Assist-systeem garandeert een perfecte stabiliteit, zelfs tijdens het trekken. Als het voertuig in een slip raakt, moduleert de TSA automatisch het vermogen van de motor en de remkracht op elk wiel om stabiliteit te geven aan voertuig en aanhanger.

 • LDW
  Bij het rijden met snelheden boven de 65 km/uur, waarschuwt het Lane Departure Warning-systeem u met visuele en akoestische signalen wanneer het voertuig gevaarlijk buiten zijn baan raakt.

 • ESC
  De Electronic Stability Control biedt u een buitengewone grip en stabiliteit door bij het nemen van een bocht de remkracht op de wielen onafhankelijk te beheren. Dit zorgt ervoor dat de wielen niet gaan slippen, waardoor het risico dat het voertuig gaat slippen wordt geminimaliseerd en het garandeert een perfecte tractie onder alle omstandigheden.

 • Hill Holder
  De hillholder is ideaal voor het heuvelopwaarts starten met ultiem gemak, zelfs met een volle lading. Hij blokkeert het voertuig automatisch enige seconden zonder dat het rempedaal hoeft te worden ingetrapt.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Veelzijdigheid

FULL-VERSATILITY - Maakt plaats voor al uw behoeften

De Fullback is nog op een ander gebied onverslaanbaar: veelzijdigheid. De Fullback is uitdrukkelijk ontworpen om u de meeste oplossingen te bieden. Door het aanpassen van zijn laadbak en cabine aan uw eisen, kan Fullback elke rol vervullen die u en uw werk van hem vragen.

 

 • Dubbele Cabine
  Fiat Professionals eerste 4x4 pick-up met 2 of 5 zitplaatsen en twee uitrustingsniveaus: SX en LX.

 • Extended Cabine
  Net zo onvermoeibaar als uzelf met meer ruimte voor uzelf en uw werk, met 2 zitplaatsen en twee uitrustingsniveaus: SX en LX.


FULL-CUSTOMIZATION - Persoonlijkheid maakt altijd het verschil
FULLBACK kan worden voorzien van een volledige serie aan accessoires, allemaal van topkwaliteit en gemaakt door MOPAR®: HET REFERENTIEMERK VOOR DIENSTVERLENING, KLANTENSERVICE, ORIGINELE ONDERDELEN EN ACCESSOIRES van Fiat Chrysler Automobiles.

 • - hard top met pop-up zijramen
 • - harde tonneau-kap met sportbalk
 • - full box
 • - zachte tonneau-kap
Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Fullback Double en Extended Cab

Fullback Dubbele en Verlengde Cabine

FULL-PERSONALITY - Op maat gemaakt voor uw behoeften
Hier treft u een gedeeltelijk overzicht van de standaard uitrusting en de belangrijkste verschillen tussen de diverse uitvoeringen.
De complete lijst met standaard uitrusting en mogelijke opties is beschikbaar in de Fullback prijslijst.

De laadbak kunt u precies krijgen zoals u wilt: met of zonder kunststof bekleding, met afdekscherm of met afdekplaat. In het accessoireaanbod van Mopar® vindt u nog veel meer praktische oplossingen, waaronder een hardtop in diverse uitvoeringen en de stijlvolle full-box.

 

Vraag uw dealer naar de exacte uitrustingsniveau ’s.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Fullback Cross

EXTERIEUR

 • Frontgrille en stylingsplaat
  De Fullback Cross is gebouwd voor aanpakkers. Dat maakt hij in één oogopslag duidelijk met zijn stoere front, dat wordt gedomineerd door de zwarte grille en zilvergrijze stylingsplaat met zwarte rand.

 • Portiergrepen en buitenspiegelkappen
  Robuust van bouw, verfijnd in presentatie: met subtiele stijlaccenten als zwarte portiergrepen en buitenspiegelkappen laat de Fullback Cross zien dat klasse even goed in zijn dna zit als werkkracht.

 • Rolbeugel
  Praktisch en stijlvol: de sportieve rolbeugel achter de cabine bewijst zijn nut bij de meest uiteenlopende klussen en versterkt ook de stoere uitstraling van de Fullback.

 • Velgen en banden
  De banden van de Fullback Cross hebben een diep profiel, zodat hij ruig terrein niet uit de weg hoeft te gaan. En met zijn matzwarte lichtmetalen velgen komt hij ook daarbuiten goed voor de dag.

 • Fiat-embleem
  Robuustheid, veelzijdigheid en stijl zijn de handelsmerken van de Fullback Cross. En met zijn Fiat-embleem onderstreept hij ook zijn Italiaanse elan.

 • Achteruitrijcamera
  Het gebruiksgemak van de Fullback Cross komt overal in terug, inclusief de technologie. De achteruitrijcamera bijvoorbeeld geeft een u goed zicht naar achter bij het achteruit manouvreren.

 • Sidebars
  De Fullback Cross toont zijn klasse in alle details: ook de sidebars zijn uitgevoerd in gedistingeerd zwart.

 • Spatbordverbreders
  De juiste uitstraling is het halve werk. Met zijn matzwarte spatbordverbreders laat de Fullback Cross wat dat betreft niets aan het toeval over.

INTERIEUR

 • Cabinecomfort
  Tijdens het rijden valt direct de afwezigheid van storende rijgeluiden en trillingen in het interieur op. De automatische airconditioning zorgt daarbij voor een comfortabel binnenklimaat, wat lange werkdagen een stuk minder vermoeiend maakt.

 • Ergonomische stoelen
  Wie de hele dag hard aan het werk is, mag zichzelf best verwennen met wat extra comfort. Bijvoorbeeld in de vorm van elektrisch verstelbare stoelen met lederen bekleding en ingebouwde verwarming.

 • Lederen stuurwiel en versnellingspookknop
  De Fullback Cross is gebouwd om veel werk te verzetten. Maar dan wel in stijl: een met leder bekleed stuurwiel en lederen versnellingspookknop geven uw werkdag nét wat meer glans.

 • Automatische dualzone airconditioning
  De automatische airconditioning kan voor de bestuurder en bijrijder apart worden ingesteld. Uitstroomopeningen voor het achtercompartiment zorgen dat ook de achterpassagiers van de klimaatregeling kunnen profiteren.

 • Privacy-glas achter
  Donkergetint privacy-glas voor de achterste zijruiten en achterruit geven de Fullback Cross meer uitstraling.

 • Infotainment
  Voor de Fullback Cross is een geavanceerd infotainmentsysteem verkrijgbaar met 7-inch touchscreen, Bluetooth®, bedieningstoetsen op het stuurwiel, DAB+ digitale radio, USB-aansluiting en navigatie. Wie de hele dag onderweg is om zijn geld te verdienen, kan eigenlijk niet zonder.

 • Bedieningstoetsen op stuurwiel
  Met de bedieningstoetsen op het stuurwiel kunt u vlot een ander radiostation zoeken of door de playlists met uw favoriete muziek bladeren. De toetsen kunnen ook worden gebruikt voor een heleboel andere functies: bellen, een navigatiebestemming invoeren of de instellingen van de boordcomputer wijzigen. Het kan allemaal veilig zonder uw handen van het stuur te hoeven nemen.

PACKS

Met de Packs kunt u de styling, het comfort en de technologie van de Fullback Cross aan uw persoonlijke wensen aanpassen.

 

Pack Cross

 • - 17-inch lichtmetalen velgen
 • - Privacy-glas achter
 • - Lederen stoelbekleding i.c.m verwarmbare en zesvoudig verstelbare
    voorstoelen
 • - Automatische dualzone airconditioning
 • - Schakelflippers op het stuurwiel, met Sport-modus
    (alleen voor versies met automatische transmissie)

 

Pack Techno

 • - Bi-xenon-koplampen
 • - Koplampsproeiers
 • - Infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen, cd/mp3-speler,
    DAB+ digitale radio en navigatie
Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Fleet

Voor bedrijven met groeiplannen is één Fullback misschien niet genoeg. Speciaal voor die ondernemingen biedt Fiat Professional op maat gesneden oplossingen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Overzicht

Fiat Fullback

Testen
Bent u nog altijd onzeker? Test uw nieuwe Fiat Professional Fullback voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw bedrijfswagen gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.