Financiële diensten

 

KIEN biedt u een groot assortiment van financiële diensten en verzekeringsproducten aan om de aankoop van uw nieuwe Abarth te vereenvoudigen. De kortste weg naar uw droomauto.

Ontdek alle financiële oplossingen om zorgeloos en voordelig te genieten van uw nieuwe Abarth.

ZAKELIJK FINANCIEREN

U bent een zakelijke klant en zoekt naar mogelijkheden om uw nieuwe of gebruikte Abarth te financieren. Met een zakelijke financiering wordt er geen beslag gelegd op uw werkkapitaal en heeft u financiële stabiliteit. Als zakelijke klant heeft u keuze uit twee financieringsvormen: Financial Lease en Uitgestelde Betaling. Wilt u meer weten over de actuele financieringsacties? Neem contact met ons op.

 

 

ZAKELIJK LEASEN

U wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. U besteedt de investering, de administratie en het risico op waardeverminderingen liever uit. U betaalt alleen een vast leasebedrag per maand. De looptijd? Die bepaalt u helemaal zelf. Wilt u meer weten over de actuele zakelijke Lease tarieven? Neem contact met ons op.

 

 

PARTICULIER FINANCIEREN

U bent een particuliere klant en wilt uw nieuwe of gebruikte Abarth financieren. Wij helpen u graag aan de beste financiële oplossing. Bij de aanschaf van uw Abarth kunt u gebruikmaken van twee verschillende financieringsvormen: Aflopend Krediet en Uitgestelde Betaling. Wilt u meer weten over de actuele financieringsacties? Neem contact met ons op.

 

 

PRIVATE LEASE

U wilt gebruik maken van een nieuwe Abarth zonder deze te bezitten. Alle kosten om met de auto de weg op te kunnen, zitten in het maandbedrag. De prijs is all-inclusive. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De looptijd en het kilometrage bepaalt u helemaal zelf. Wilt u meer weten over de actuele Private Lease acties? Neem contact met ons op.

 

 

ABARTH AUTOVERZEKERING

Uw Abarth verzekert u bij Abarth Insurance. Behalve een scherpe, concurrerende premie en een ruim pakket aan aantrekkelijke polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft, onderscheidt onze autoverzekering zich door enkele bijzondere dekkingen en unieke voordelen. Kortom, met onze autoverzekering bent u pas echt van rijplezier verzekerd!

 

 

ABARTH EXTRA GARANTIE

Met Extra Garantie kunt u uw reguliere garantie uitbreiden tot maximaal zeven jaar. Zonder kilometerlimiet of eigen risico. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past. Mocht u in de garantieperiode pech of problemen met uw auto krijgen, dan kunt u rekenen op vakmanschap binnen het uitgebreide servicenetwerk van Abarth.

 

 

Deze link bevat de belangrijkste door de wet vereiste informatieve documenten over transparantie en leveringsvoorwaarden met betrekking tot de producten en diensten van FCA Capital.